Olijf Olie

LA Organic Cuisine Vinagre Pedro Ximénez

LA Organic brengt je de elegante zoetheid van een unieke balsamico-azijn met Sherry (Balsamico al Jerez). Het heeft de allerbelangrijkste zuurgraad van de beroemde Jerez Reserva. De combinatie van deze twee smaken en aroma's, behandeld met een vatverouderingsproces met alleen de edelste houtsoorten, maakt dit een heel bijzonder product.

LA Organic Oro

LA Organic Oro is een premium, limited edition extra vierge olijfolie. Het heeft een fijne, maar duidelijk waarneembare aanwezigheid van peper en bitterheid. Ideaal voor fijnproevers die complexiteit en intensiteit zoeken in de bereiding van hun gerechten.

De flacons in de vorm van ouderwetse inktpotten zijn speciaal ontworpen door Philippe Starck, die hiermee voor het eerst een Spaanse olie een uniek format heeft gegeven.

ORO INTENSO heeft een robuuste complexe smaak met geurige tonen van wilde bloemen. Ook heeft het een pittig karakter met een peperige ondertoon. Gemaakt van de Picudo olijfsoort.

LA Organic Original extra virgin olijfolie (ecologisch) - Intens

Deze olie is zacht en aangenaam van structuur en combineert een intrigerende smaak van walnoten met aromatische toetsen van tomatenblad, appel, groene banaan en acerolaschil, versterkt door een diepe, aangename afdronk.

LA Organic Original extra virgin olijfolie (ecologisch) - Mild

Het bezit een voorbeeldige elegantie en harmonie, frisheid en een uitgesproken fruitig karakter (amandel).De textuur is zacht, met een vleugje zuur die hem een ​​geweldige persoonlijkheid geeft.

39,00 €